Slide background

Snel Een Offerte Nodig? Vraag nu gratis een offerte voor je terrasoverkapping aan.

Staalharde Duurzaamheid

Een aluminium terrasoverkapping vraagt nagenoeg geen onderhoud. Bovendien behoudt aluminium bijna een leven lang hetzelfde uitzicht.

30 Jaar Garantie

Wij bieden 30 jaar garantie op de staat van het aluminium.  Dit is een voordeel dat geen enkel houten terrasoverkapping u kan geven.

100% Recycleerbaar

Aluminium is een natuurlijk product dat uit erts gewonnen wordt. Daarnaast put het de natuurlijke rijkdommen niet uit, want aluminium is  voor 100% recycleerbaar.

  • Ontworpen en Gerealiseerd met Liefde

    Iedere terrasoverdekking is bij ons uniek.  Wij kunnen werken aan de hand van u ontwerp en wensen, ofwel maken wij voor u een ontwerp op maat.  Met de nodige vakkenis en passie voor het materiaal vervaardigen wij een product van de beste kwaliteit.

  • Snelle Service

    Wij weten dat niet alleen kwaliteit maar ook snelheid voor velen van cruciaal belang zijn.  Daarom dragen wij stiptheid en een correcte en snelle afhandeling hoog in het vaandel.

  • Samen tot een Goed Einde

    Vanaf het eerste ontwerp tot de laatste afwerking, streven wij naar perfectie.  Het is daarom ook belangrijk dat u mee betrokken wordt in iedere stap van het project.

 Vraag nu snel & gratis een offerte voor aluminium terrasoverkappingen aan.

aluminium-terrasoverkappingen

Heerlijk buiten genieten…

Zou het niet fantastisch zijn om uw tuinmeubilair een heel jaar lang op uw terras te laten staan en deze niet meer elke week te moeten poetsen?
RB railings biedt u een oplossing aan om uw tuin een meerwaarde te bieden. Een terrasoverkapping vormt de ideale ruimte om je tuinmeubilair te beschermen tegen wind en regen en dichter in contact te staan met je tuin. Droomt u van een overdekt terras, zodat u heel het jaar door van buiten kan genieten?

Dan kunnen wij u helpen om deze droom te realiseren.  Wij hebben een ruim aanbod aan aluminium terrasoverkappingen, zowel modern als klassiek en alles wordt voor u op maat uitgewerkt.

Enkele mooie woorden van tevreden klanten

Zeer tevreden over de correcte en snelle afwerking

Fam. De BakkerZonhoven

Wij waren uitermate tevreden over de vlotte samenwerking.

Fam. VerbovenHouthalen

Vraag nu snel & vrijblijvend een offerte voor aluminium terrasoverkappingen aan.

© Copyright - RB Railings