Slide background

Snel Een Offerte Nodig? Vraag nu gratis een offerte voor je aluminium carport aan.

Staalharde Duurzaamheid

Deze materiaalsoort vraagt nagenoeg geen onderhoud. Bovendien behoudt aluminium bijna een leven lang hetzelfde uitzicht.

30 Jaar Garantie

Wij bieden 30 jaar garantie op de staat van het aluminium.  Dit is een voordeel dat geen enkel houten terrasoverkapping u kan geven.

100% Recycleerbaar

Aluminium is een natuurlijk product dat uit erts gewonnen wordt. Daarnaast put het de natuurlijke rijkdommen niet uit, want aluminium is  voor 100% recycleerbaar.

Over Ons

RB railings is uw partner in het vervaardigen en plaatsten van aluminium carports, leuningen, balustrades, poorten, trappen, …
in inox maar ook in gepoederlakt staal en aluminium.
Ook voor inox maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. U kan bij ons terecht met uw eigen ontwerp of idee. Of u kan samen met ons tot een ontwerp komen.

Snel Een Offerte Nodig? Vraag nu gratis een offerte voor je aluminium carport aan.

aluminium-carports-zadeldak

Carport met Zadeldak

Als u voor een klassiekere look wil gaan is het zadeldak een mooie keuze.  Deze constructie sluit goed aan op de meeste soorten bouw.  U hebt natuurlijk keuze uit verschillende extra opties qua indeling en design.  Deze aluminium carport met zadeldak wordt voor u helemaal naar wens gebouwd.  Elke RAL kleur is mogelijk en de constructie kan als enkele of dubbele uitvoering gebouwd.

Enkele mooie woorden van tevreden klanten

Zeer tevreden over de uitgevoerde werken.

Fam. DemulderZonhoven

Uitermate tevreden over de geleverde prestaties!

Fam. VerkesZonhoven

Snel Een Offerte Nodig? Vraag nu gratis een offerte voor je aluminium carport aan.

© Copyright - RB Railings